Bumperballen bij Jumpskillz

Een kinderverjaardag of groepsuitje om nooit te vergeten, maak indruk bij je vriendjes en vriendinnetjes met onze nieuwe Bumperballen. Voetballen in een luchtbel! een kinderverjaardag of groepsuitje waar iedereen nog lang over zal praten.

Bumperbal is een leuk en spannend spel, boordevol actie. Dit spel is voor iedereen tot 1.80. Of je nu jong of ouder bent, iedereen kan meedoen en plezier hebben. De deelnemers trekken de pakken aan en maken hun teams. Het voetballen kan beginnen! Het wordt al snel hilarisch, door alle rollende spelers.

Bumperballen doen we altijd in 3 of 4 teams die rouleren en is geschikt voor de leeftijd v.a 7 jaar t/m 12 jaar. De maximale lengte voor onze Bumperballen is 1.80. Het Bumperballen doen we lekker buiten en als het weer het niet toelaat gaan we naar binnen. Het Bumberpallen word standaard aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag. Voor grote groepen (20+ pers.) kunt u op overige dagen en tijden een aanvraag doen .  Klaar voor actie? GO!

Bumperballen v.a 14,95 p.p

 
Bumperballen kan al vanaf €14,95 per persoon. Wil jij je Bumperskillz laten zien met een groepje? neem dan nu contact op. Stuur ons een e mail met de gewenste dag en aantal deelnemers en ontvang een scherp voorstel.

  • Bumperball & jumpen incl.gratis gripsokken. €22,50 per persoon
  • Bumperball & jumpparty €25,50 per persoon
  • Bumperball & Zwemmen €19,95 per persoon
  • Bumperball & Pizzaparty €29,50 per persoon

Heb je vragen of wil je direct reserveren, vul dan dit formulier in

Velden met een * zijn verplicht