JumpSkillz indoor trampoline

JumpSkillz Alkmaar

 

Op dit moment is JumpSkillz de leukste indoor-sport organisatie als het gaat om indoor trampoline-springen. Niet alleen heeft JumpSkillz één van de grootste, maar ook de gezelligste en de meest complete indoor trampolineparken van Nederland. Bij JumpSkillz staat service voorop en kun je zelfs als je niet gaat sporten genieten van bijvoorbeeld een heerlijk kopje koffie en of een andere versnapering uit ons gezellige horeca gedeelte.

Naast het laten zien van jouw tricks en jumpskillz kan je bij JumpSkillz in Alkmaar gebruik maken van grote trampolines, de foampit, big airbag, Climbing wall en meerdere tumblinglanes. Het sporten/jumpen bij JumpSkillz is voor jong en oud en ook nog eens goed voor de gezondheid.

Sporten/Jumpen voor de ouderen en oudere jeugd.

 

Bij JumpSkillz kan je lekker jumpen en chillen aan de bar met je eigen leeftijdsgenoten, De avonden zijn exclusief voor de oudere jeugd met een minimale leeftijd van 12 jaar. (m.u.v. besloten feesten) Om teleurstelling te voorkomen raden wij ook de oudere jeugd aan om even te reserveren. Ben je met een grote groep? informeer dan naar de mogelijkheden om zeer voordelig onze gehele hal af te huren. Stuur een email aan alkmaar@jumpskillz.nl voor meer informatie.