Scholen & Groepen

Kom nu met de hele groep Jumpen en zwemmen

JumpSkillz is dé ‘place to jump’ voor scholen, groepen, verenigingen en BSO’s. Na het jumpen bestaat er nu ook de mogelijkheid om tegen een zeer voordelig tarief heerlijk af te koelen in het naast ons gelegen zwembad van de Hoornse Vaart, Om van de hoge kortingen te genieten die wij kunnen aanbieden, dient de leiding contact met ons op te nemen.

Scholen

In plaats van gymles een keertje jumpen? Of regelmatig gebruik maken van onze faciliteiten? Dit is ook mogelijk buiten de openingstijden. Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres en u ontvangt binnen 1 werkdag een aanbieding op maat. Uiteraard kunnen scholen ook buiten onze reguliere openingstijden terecht.

Groepen

JumpSkillz in Alkmaar is één van de grootste en het meest complete trampolinepark in de regio. Wil je met een grote groep bij ons langskomen en wellicht gebruik maken van een leuke ‘package deal’ neem dan nu contact op en je ontvangt een aanbieding op maat. Geef duidelijk aan om hoeveel personen het gaat, de gewenste datum, tijd en eventuele overige wensen.

BSO

Als BSO ben je bij JumpSkillz op het juiste adres en ontvang je hoge kortingen op onze entreeprijzen. JumpSkillz is dé perfecte aanvulling aan jouw activiteiten en zal zeker zorgen voor een meerwaarde voor de deelnemende kinderen.

Sportclubs/verenigingen

Er zijn natuurlijk diverse momenten per jaar waar een uitje op zijn plaats is; denk dan bijvoorbeeld aan de winterstop, kampioen worden met je team of in het begin van het seizoen om kennis met elkaar te maken. Kom in teamverband naar JumpSkillz en profiteer van zeer scherpe prijzen. Laat jouw leider of de club-leiding contact met ons op nemen voor de beste deal en een super leuk uitje!

Voor meer informatie stuur een mail aan: Alkmaar@jumpskillz.nl